Denkstatt Hungary Kft. és az Envirotop Kft. partneri kapcsolata

denkstatt

A Denkstatt Hungary Kft.-vel való partneri kapcsolat létrehozásával és az általuk fejlesztett ENVIRODATA informatikai rendszer támogatásával az Envirotop Kft. szolgáltatási köre kibővült.

Az ENVIRODATA szoftvercsalád a mindennapi környezet- és munkavédelmi tevékenységet támogatja mesterfokon. Célunk, hogy szoftverükkel megkönnyítsük az egyes szakterületek munkáját, biztosítsuk a jogszabályi megfelelést, segítsük az adatok rendszerezését, hiszen a hatékony munka a rendelkezésre álló adatok megfelelő kezelésével kezdődik. A szoftver család egy speciális keretrendszert biztosít személyre szabható megoldásokkal, mellyel idő és pénz takarítható meg a felhasználók részére.envirodata
A két cég együttműködésének köszönhetően az Envirotop Kft. eddig nyújtott szolgáltatási tevékenysége mellé opcionálisan nyújtja a Denkstatt Hungary Kft. ENVIRODATA szoftvercsalád megfelelő moduljainak bevezetését, felhasználói támogatását.

Az Envirotop Kft. vállalja az ENVIRODATA szoftvercsalád megbízói igényekhez igazított moduljainak bevezetését, valamint a szoftverrel kapcsolatos oktatás megtartását és a szoftver támogatás megvalósítását.